Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Carpex Auramax Yedek Kartuş 500 Ml Pro-1200S ve L Modelleri için

Ürün Kodu: 961112
Barkod: 529601030001
₺ 1.433,00 Kdv
Dahil

Carpex Auramax Yedek Kartuş 500 Ml Pro-1200S ve L Modelleri için

Gelişmiş mikro difüzyon teknolojisi ürünü olan Carpex Auramax Pro 1200L Geniş Alan Koku Makinesi ve Carpex Auramax Pro 1200S Geniş Alan Koku Makinesi geniş alanların hoş kokulandırılmasını sağlar. Cihazlarla birlikte Auromax Koku Kartuşlarını ev, ofis ve geniş alan kokulandırmalarınızda kullanabilir, yeni nesil özellikleri ve harika kokularıyla huzurlu ortamlar oluşturabilirsiniz.

Koku Çeşitleri:
Ferahlığın Zengin Kokusuyla Tanışın: Carpex Yumuşak Dokunuş

Soft Touch:
Carpex Premium Selection Koku ailesinin meyvemsi kokularından olan Soft Touch'ın üst notasında kasnı otu, bergamot, limon, misket limınu ve portakal yer alır.
Kasnı otu, diğer adıyla galbanum, toprak ve orman içeriği barındıran sıradışı bir bitkidir. Erkek parfümlerinde kullanılmasının önemli nedenlerinden biri ormanların zengin kokusuyla masküler bir etki yaratmasıdır. Yeşil renginin kokusu olarak ünlenmiştir. Bergamot, hoş kokusu ile ayırt edici özelliğe sahiptir. Rahatlatıcı etkisi pek çok doğal yöntem tedaviinde kullanılır. Narencleniriye ailesinin en güzel kokuya sahip üyesi olan Bergamot parfümlerde de çok sık harman. Limon, özellikle kolonya yürütül en sık kullanılan meyve olmasıyla ünlüdür. Sebebi ise stres azaltıcı etkisi, seratonin salgılanmasına yardımcı olması, burun deliklerini açarak daha rahat nefes almayı kolaylaştırmasıdır. Misket limonu, enerji ve tazelik sağlamasının yanı sıra kötü kokuların yerleşmesini de engelleyebilir. Portakal ise baskın ortam kokularının ortadan kaldırılmasında çok etkili olmasının yanı sıra tazelik ve enerji duygularını besler.
Soft Touch'ın orta notasını yazın lavanta, kişniş, sardunya, gül, yasemin ve portakal çiçeği kokuları alt notada tonka fasülyesi, amber, sandal ağacı, sedir ağacı, çam ve güçlü miskler bulunmaktadır.
Soft Touch, güçlü etkiye sahip meyvelerin çiçeklerle oluşturduğu çiçeklerin benzersiz harmanıyla ortama ferahlık ve orman zenginliği olacak.

Marine Life:
Carpex Premium Selection Koku ailesinin meyvemsi kokularından olan Marine Life'ın üst notasında deniz ve bitkisel harmanlar yer alır. Deniz kokusu, yaz aylarını anımsatmasının yanı sıra ferahlatıcı, zihni arındıran, dinlendirici ve temizleyici bir etki yaratır. Carpex'in kartelasındaki su ve denizin notalarını, bitkisel özlerle birleştirilerek birlikte bir koku deneyimi oluşturuluyor. Marine Life'ın orta notasını başka lavanta ve beyaz çiçeklere, alt notada misk ve odunsu kokular karşılıyor. Marine Life, deniz notaları ve çiçeklerin benzersiz harmanıyla ilişkiniz ortama rahatlama ve yenilenecek.

Ginger Flowers:
Enerjinin Kokusunu İçinize Çekin: Zencefil Çiçekleri. Carpex Premium Selection Koku ailesinin turuncu kokularından olan Ginger Flowers'ın üst notasında bergamot, limon, portakal ve greyfurt yer alır. Greyfurt çağrıştırdığı turuncu rengin etkisiyle besleyen kokusunun yanı sıra vücut vücutta tokluk hissettirmek gibi benzersiz bir özelliğe sahiptir. Limon, özellikle kolonya yürütül en sık kullanılan meyve olmasıyla ünlüdür. Sebebi ise stres azaltıcı etkisi, serotonin salgılanmasına yardımcı olması, burun deliklerini açarak daha rahat nefes almayı kolaylaştırmasıdır. Bergamot, hoş kokusu ile ayırt edici özelliğe sahiptir. Rahatlatıcı etkisi pek çok doğal yöntem tedavisinde kullanılır. Narenciye ailesinin en güzel kokuya sahip üyesi olan Bergamot parfümlerde de çok sık harman. Portakal ise baskın ortam kokularının ortadan kaldırılmasında çok etkili olmasının yanı sıra tazelik ve enerji duygularını besler.

Ginger Flowers'ın orta notasında okaliptus, ozonic, zencefil, orkide, gül ve menekşenin çiçeksi kokularıyla birlikte alt notada yüklü reçinesi, ermer amber, sandal ağacı ve pudralı minskler bulunur. Ginger Flowers, yeşil meyveler ve çiçeksi baharların benzersiz harmanıyla bağlantıunuz ortama mutluluk ve sakinlik sağlayacak.

Dark Sapphire:
Dark Sapphire huzuru ve dinginliği bir arada sunuyor. Üst ve orta notalarındaki taze ve çiçeksi kokularla sıkıntılı ruh hallerinden çıkmanıza yardımcı olacak Dark Sapphire, amber ve misk kokularıyla güvenli hale getirmenizi sağlayacak.

Green Jungle:
Green Jungle’ı ilk kokladığınızda duyacağınız narenciye notaları size yeşilin ruhunu hissettirecek. Orta notadaki yasemin kokusu romantik duyguları yoğunlaştırarak hayal gücünüzü genişletecek. Green Jungle ruhunuza dingin bir ormanın huzurunu sunacak.

Breeze:
Breeze’in üst notasındaki mandalina aroması içinizde bir sıcaklık oluşturarak bulunduğunuz ortama samimi bir hava katacak. Deniz notalarının tazeliğinde kendinizi huzurlu bir dünyaya ışınlarken, alt notalardaki sedir ağacının verdiği güven duygusuyla kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz.

Oriental Blossom:
Deniz notaları içinizdeki özgür ruhu serbest bırakarak ferahlamanızı ve yenilenmenizi sağlayacak. Orta notalarındaki çiçeksi kokularla sizi huzur dolu bir bahçede dolaşıyormuş gibi hissettirecek olan Oriental Blossom, alt notasındaki kristal misklerle temizlik ve yalınlık sunuyor.

Horizon:
Bergamot ve çimenin tazeliği sizi daha motive ve daha enerjik bir ruh haline sokacak. Çiçeksi notalarla pozitif duygular sağlarken, alt notalarındaki odunsu ve amberi kokularla hem güven duygunuzu hem de kalıcılık etkisini arttıracak.

Black Ice:
Black Ice, içerisindeki nane ve limon kokularının dikkat arttırıcı özelliğiyle zihninizi keskinleştirecek. Orta notasındaki fesleğen, kekik ve lavanta kokuları size sevgi dolu, mutlu bir dünyanın kapılarını aralarken; sandal ağacı ve güçlü miskler güven duygunuzu arttıracak.

Paradise:
Badem ve anason, mutluluğunuzun kaynağı olacak iki notayla açılış yapan Paradise, devam eden notalarda menekşe ve güneş çiçeği kokularıyla ruhunuzu saracak. Ruhunuza huzurlu ve dingin bir kaçış alanı yaratacak.

Christal Cripto:
Christal Cripto üst notasındaki taze kokularla size doğanın tüm dinginliğini ve huzurunu sunacak. Orta notasındaki çiçeksi ve baharatlı kokularla içinizi umutla doldururken, zihninizi berraklaştıracak.

Oud:
İştah açıcı, sıcak ve sevimli taze meyveli değilaların ferahlığıyla etrafınızı saracak olan Oud, alt notalarını kaplayan odunsu ve miski kokularla ruhunuzu geçmişe ışınlayarak meditasyon etkisi yaratacak.

Nerelerde Kullanırım?
Gelişmiş mikro difüzyon teknolojisi ürünü olan Carpex Auramax Pro 1200L Geniş Alan Koku Makinesi ve Carpex Auramax Pro 1200S Geniş Alan Koku Makinesi geniş alanların hoş kokulandırılmasını sağlar. Cihazlarla birlikte Auromax Koku Kartuşlarını ev, ofis ve geniş alan kokulandırmalarımızda, yeni nesil özellikleri ve harika kokularıyla huzurlu ortamlar oluşturabilirsin.

Carpex Hakkında
Carpex %100 Türk sermayeli uluslararası kalitede oto bakım ve temizlik ürünleri, oto, ofis ve oda kokuları, koku makineleri ve hijyen ürünleri üreten Türkiye’nin öncü ve güvenilir markasıdır.

Ürün Özellikleri
Hacim
500 Ml
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.